Farsite Airdrops Kampanyası


Uzay macerası oyunu Farsite, yaklaşan sandıkları ön satışına hazırlanırken, herkesin uzay gemisi parçaları kazanabileçeği bir airdrop kampanyası başlattılar. Şimdi başvuran oyuncular, başlangıç ​​için bir uzay aracı alır.

 Daha sonra uzay aracını sosyal zorluklar, içerik oluşturma ve arkadaşlarını davet ederek yükseltebilirler. Bu sosyal tanıtım kampanyası, kasalarının satış öncesi için büyük bir birikimidir. 

Oyuncular 31 Mayıs'tan itibaren başlangıç ​​öğeleri, gemiler ve taslaklar alabilecekler. Bu eşyalar kasalarda saklanıyor ve onu açana kadar içinde ne olduğunu asla bilemeyeceksiniz. Bu sandıklarda oyuncular gemileri için bileşenler bulabilir, aynı zamanda efsanevi gemiler için planlar veya bir Sacura Kulüp Anahtarı bulabilirler.


Ayrıca bu kasalar oyunculara kredi verecek. Bu krediler veya Kredi demeliyiz, yalnızca kasalar aracılığıyla elde edilebilir. Bu jetonlar, oyundaki hemen hemen her şey için kullanılır ve bir katman-2 çözümünde bulunurlar. Bununla birlikte, oyuncular onları bu kredilerin FAR tokenleri haline geleceği Ethereum ana ağına taşıyabilir. 


Bir FAR jetonu şimdi ve her zaman 1.000 krediye eşittir. Farsite, en ucuz Yeşil Izgaralardan en lüks Kulüp Kasalarına kadar çok çeşitli kasalara sahip olacak. Bu kasalardan bazıları sınırlı bir süre için mevcutken, diğerleri sınırlı bir tedarike sahiptir. Bazıları yalnızca oyun içi kredilerle elde edilebilirken, diğerleri kripto para birimleri kullanılarak satın alınabilir.

Kayit İçin : Farsite

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.