Yeni DeFi Görevi Xfinance (XFI) ILO Ön Satışı Bugün Başlayacak



Dijital para dünyası hızlı bir gelişme ile karşı karşıya kaldıkça, merkezi olmayan hesap (DeFi) aşamaları da aynı şekilde yükseliyor. 2019 ortasında, DeFi ekonomisinde şu anki 5 Milyar $ + 'dan sadece 275 milyon $' lık kripto güvenliği vardı; bu, bu aşamanın muazzam karşılamasına işaret ediyor. 

XFI Ön Satış 

Xfinance, daha önce, XFI ILO ön satışını dağıtmak için Top Convention'a yardım edeceklerini açıkladı. Ön satış, on Eylül 21:00 (UTC-7) tarihinde Ön Satış dApp'inde gönderilecektir. 

Likidite Karları Konvansiyonu (Üst), Bolted Likidite belirteçlerinin ayrı taşıyan kanıtlarının iyileştirilmesini teşvik eder. Bundan böyle Uniswap çıkış dolandırıcılığı sorununu çözebilir. 

Belirtilen ön satıştan sonra, ETH'nin% 60'ı Uniswap likiditesinde sonsuza kadar güvence altına alınacaktır. Ön satıştan sonraki 72 saat içinde, ETH'nin% 15'i XFI tokenlerini geri satın alacak ve tüketecek, bu şekilde esnek bir şekilde azalacak ve ilgiyi artıracak şekilde her türlü çöpü önleyecek. 

Web sitesi: https://xfinance.io 

Satış öncesi katılımlar: https://xfi.lid.sh 

Ön satış adımları: 

XFI satış öncesi birleşimlerine gidin, bu noktada Metamask veya diğer cüzdanı ilişkilendirin, ETH'nizi hazırlayın ve ardından ön satış başladıktan sonra "sakla" düğmesine tıklayın. 

Çok yönlü kullanmanız durumunda, taşınabilir cüzdan uygulamasında (örneğin, Trustwallet, imtoken) DAPP programlarında xfi.lid.sh'ye bakabilir ve cüzdanınıza arayüz oluşturmak için sayfaya gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.