Ünlü Analist, Brandt'ın Altından Nefret Ediyor 'XRP'nin Yanında



Tecrübeli Analist Subside Brandt Perşembe günü bilgisayarlı nakit XRP'yi düşürdü ve kripto token organizasyonu Wave'i ABD Merkez Bankası ile karşılaştırdı. Brandt, madalyonun arkasındaki organizasyonu sembolik olarak zarif bir şekilde iki katına çıkaracağını kabul ettiğini ve "her durumda kurnaz bireylerin" "XRP-Kool-asistanını" neden içtiğini anlamıyor. 

Çeşitli bilgisayarlı nakit finans uzmanları, vitrin kapitalizasyonunun dördüncü büyük kripto kaynağı olan XRP'ye inanıyorlar, bankalar ve kriptografik paralar arasında genişleme olacak. Diğer çeşitli kripto adanmışlar XRP'yi yok eder ve aktarılan kaydın inanılmaz derecede konsantre olduğunu hisseder. 

Tekniklere rağmen, XRP'nin her değeri 0.20 $ olan esnek bir şekilde 44 milyar jetonu var. Sembolik değerin gerçekliğinin ilk beş yılından çok daha yüksektir, o dönem boyunca bir ABD kuruşuyla değiş tokuş etmez. 

23 Temmuz'da Deneyimli Analist Diminish Brandt, çeşitli gelişmiş para meraklılarıyla XRP hakkında konuştu. Brandt, Twitter'da rutin olarak parayla ilgili soruşturma ve grafikler paylaşan önemli bir broker. Çeşitli beklentileri vardı ve denetçinin bugün 364.000'den fazla Twitter adanmışı var. 

Sayısız kripto adanmışı, ethereum (ETH) ve bitcoin (BTC) hakkında yükselişinden bu yana Brandt'ı takip ediyor ve 8 Temmuz'da kıdemli komisyoncu "ETH-BTC'de dikkate değer bir kopuş" olduğunu söyledi. Brandt ayrıca, "pek çok değişimin çok uzak olmayan bir gelecekte bitcoin alması gerektiğini" fark etti. Esnek Olmayan Sermayenin organizatörü bile Tuur Demeester, Brandt'ın değerlendirmesine katılıyor gibi görünüyordu. 

Perşembe günü Twitter'da gerçekleşen konuşma, bir kişi "XRP Silahlı Kuvvet Şilleri" ve belirli değişim stratejileri hakkında konuştuğu için kripto kaynağı XRP ile ilgiliydi. Brandt tartışmaya katıldı ve XRP hakkındaki analizi kripto kaynağını ABD doları ile karşılaştırdı ve Wave firmasını ABD Merkez Bankası ile karşılaştırdı. 

"XRP, USD ile karşılaştırılabilir," diye tweetledi Brandt. "Federal Rezerv USD'nin paket sahibidir - ihtiyaç duydukları kapalı şansı incelikle ikiye katlayabilirler." Para araştırmacısı ayrıca şunları da içermektedir: 

Wave, XRP'nin çuval tutucusu - ve zarif bir şekilde iki kat olacak. Her durumda XRP Kool asistanını içen anlayışlı ppl miktarını kabul edemem. 

Açıkçası, XRP kripto kaynağını ve Wave organizasyonunu düşürdükten sonra Brandt'ın söylemine daha az önem veremezdi. Bir kişi, Brandt'ın kodlama bilgisinin yokluğunun, duygularının mazur görülmesi gerektiğini ima ettiğini iddia etti. 

"Kod hakkında bir şey biliyor musun?" diye sordu bir Twitter hesabından Brandt'ın XRP eleştirisini açıkça çalkaladı. Diyerek şöyle devam etti: Bu sadece gerçekçi değil. Şaşkın bir bireyin çok sayıda destekçisi var.


Nispeten yakın geçmişte XRP sağlam bir kripto rakibi idi, ancak zaman bağı (USDT) parlak bir şekilde parlamaya başladığından beri, token kritik gücü kaybetti. Tie, XRP'yi pazarın üst kısmına göre daha iyi performans gösterdi ve USDT bugünlerde ciddi bir kısım daha büyük bir çözüm görüyor. 

Dwindle Brandt'ın XRP'yi ABD Doları ve Fed ile zıtlaştırdığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkındaki görüşünüzü altındaki açıklamalar bölümünde bize bildirin

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.