Gücünü Türkten Alan Borsa



Felixo, kripto tüccarları ve dünya çapında likidite tedarikçileri için tahrikli tipte yardım sunan bir kripto kaynak alışverişi aşamasıdır. 

Airdrop Görevleriyle FLX Kazanın

Airdroptan faydalanmak istiyorsanız referansla girmeniz gerekmektedir.

1) Sms Onayı(300 FLX)
2)Doküman Onaylama Kyc(900 FLX)
3)Referans Kayıt(Her referans 150 FLX)
4)Sosyal Medya Görevleri(Twitter,Telegram,Youtube vb)

Kayıt Yapmak İsterseniz: Tıkla

Felixo'nun kurucu ortakları blockchain mühendisleridir ve programlama ve dijital para alışverişi ile inanılmaz bir ilgiye sahiptir. Felixo dijital para alışverişi için gelişen coşku ile inşa edilen ve ana uzman ana kadrosuyla gelecek vaat ediyor.

İtici değiştirme tekniklerine, çizimlere, uyarılara ve temel özelliklerine rağmen, Felixo, Escrow Wallet ve OTS pazarına erişecektir. 


Felixo'nun prosedürü, dünya çapında uzman finansal uzmanlar ve likidite tedarikçileri için olağanüstü yardım, aparatlar ve ilerlemeler sunmaktır. 


Felixo, Türk finansal borsaları arasında adını duyduğumuz için bizim için öne çıktı ve en hızlı gelişen Türk menkul kıymetler borsası. Felixo bütçe inovasyon organizasyonu, BT Vakfı ve CRONOM Programlama organizasyonlarının yaratıcıları, Visual C# alanında En Önemli Uzman (MVP) unvanını almıştır. 


2018 yılında Sefer ALGAN ve Oğuz YAĞMUR tarafından kurulmuştur. Felixo, kuruluşunda 5 tam zamanlı tasarımcı çerçevesinin gelişmesi için çalışıyorlar. 


Coin Kiralama, Marj Ticareti, Felixo İç Transferi (FIP), Airdrop Çalışma alanı vb. Felixo'da. 


Yeni çerçevelerin geliştirilmesiyle ilgili olarak, Türkiye'de bir ilk. Stok ticaretinin erişilebilirliği de aynı şekilde kabul edilebilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.