Japonya Destekli : Koindex Borsası


Duyuruları için Koindex Universal Markets'in Gözetim Uzmanı Anthony Knode, ülkemizdeki kriptografik paradaki yüksek değişim kitlesinin onları bu biyolojik sisteme kaynak koymaya çağırdığını belirtti. " bilgisayarlı kaynak alışverişi için yarın konu ve isteklerini ele alıyoruz. 

Ülkemizde bu alanda önemli idareleri vermeye başladık, finans uzmanına en iyi anlayışı vermeye çalıştık dedi.

Davet ettiğin her arkadaşın için 20TL kazan! 

Referansla girince hem siz hem giren kişi 20 tl kazanıyor. Bu proje kapsamında borsaya kişi topluyorlar.

20 Tl Kazanmak İçin: Tıkla

Koindex ayrıca, gelişmiş kaynak aşamaları arasında düzenli olan iş organizasyonu (referans) modelini, daha kapsamlı bir kalabalıkla temasa geçmek için finans uzmanına sunacağını bildirdi. 

Büyük değişim ve paylaşım idareleri ile kendi grubundaki en iyi bilgisayarlı kaynak aşamasına dönüşmek üzere görevlerine başlayan Koindex, sağlam, basit, yetkin ve istikrarlı bir değişim aşaması sunarak dünya çapındaki müşteri ağına sunmaktadır. 

Kriptografik para biçimlerine ve özellikle Bitcoin gibi gelişmiş kaynaklara erişimi teşvik etmek için kullanımı kolay bir arayüzle planlanan sahne, token sahiplerine, örneğin Madencilik, Token Tutma ve Marj gibi farklı kazanım yöntemleri sunar. 

Sandık oranı listesine sahip ilk kripto jetonu: KOIN 

Koindex'in kuruluşunda kullanacağı KOIN adlı jetonun tahmini, altın, ABD Doları ve Bitcoin'e (BTC) bağımlı hale getirilen KOIN Listesi tarafından çözülür. Sonuç olarak her üç ayın ana gününde bu üç oranın üzerinde yapılacak pazar güncellemesi nedeniyle, değerin sabit kalması için ek olarak ticaret yaratıldı. 

Altın, USD ve BTC oranı her gün öngörülemeyen rekor yüzde 10'un üzerinde yeniden hesaplanıyor. Bu çizgiler boyunca, KOIN'in tahmini, çoğunlukla altın maliyetine kaydedilen adım adım artmaya dayanmaktadır. 

Madencilik alım ve satımı, hem maaş hem de sermaye katkısı sağlayan ilerici bir çerçevedir. dikkate alır. Bu yapı, değişim ücretlerinden geri dönmeye bağlıdır. Bu masraflar, yarı veya tamamen müşteriye Koindex tarafından "KOIN" olarak indirilir. 

Haziran 2020'de ünlü finansal uzmanlar için 3. 7 Haziran 2020'de tüm finansal uzmanlar için Türkiye'de yapılacak. KOIN ön anlaşma günlerinde KOIN'in çok daha makul maliyetlerle olması düşünülebilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.